• spanduk

Pensil universal

  • Active Stylus Cocog sareng Apple iPad, Stylus Pens pikeun Layar Toél, Rechargeable Capacitive 1.5mm Fine Point sareng iPhone iPad sareng Tablet anu sanés

    Active Stylus Cocog sareng Apple iPad, Stylus Pens pikeun Layar Toél, Rechargeable Capacitive 1.5mm Fine Point sareng iPhone iPad sareng Tablet anu sanés

    1、【Universal Compatibility】Pen stylus ipad aktip ieu lega dianggo pikeun kalolobaan alat layar toél kapasitif, cocog sareng alat ios ogé (iPad Pro iPad Mini iPad Air iPhone 11/Pro/Pro max iPhone X iPhone 8/8 Plus iPhone 7 / 7 Ditambah iPhone 6s / 6s Ditambah iPhone 5 / 5s / 5 SE iPhone 4/4s).Leres pisan gaganti ékonomi pangsaéna pikeun Apple Pencil.

    2、【MUDAH DIGUNAKAN】 Pencét luhureun stylus pikeun ngaktipkeun sareng mareuman.Taya sambungan USB atawa Bluetooth diperlukeun.CATETAN: Pen iPad ieu NO fungsi Bluetooth.

    3、【Desain ramah-pamaké】 pulpen Stylus ieu karasaeun kawas kalam tradisional nyata jeung éta langsing jeung light.The 1.5mm rupa stylus kalam jeung tip tambaga elastis ensures kinerja kerja leuwih akurat jeung sénsitip, jeung kontrol unggul ngalawan layar.

    4、【Kahirupan Batré anu Awét】 Ngarojong 10 jam pamakean dina hiji muatan.Diwangun-di port Micro USB.Smart Saver, otomatis shutdown sanggeus 30 menit pikeun kaamanan.

  • Aktif Stylus Pen Cocog pikeun ios & Android Layar Toel, Pensil pikeun iPad jeung Dual Toel Fungsi, Rechargeable Stylus pikeun iPad / iPad Pro / Air / Mini / iPhone / Cellphone / Samsung / Tablet Drawing & ...

    Aktif Stylus Pen Cocog pikeun ios & Android Layar Toel, Pensil pikeun iPad jeung Dual Toel Fungsi, Rechargeable Stylus pikeun iPad/iPad Pro/Air/Mini/iPhone/Cellphone/Samsung/Tablet Gambar & Nulis

    1、【2 in 1 Copper & Mesh Fine Tip】Pensil stylus ieu ngagaduhan tungtung tip titik halus tambaga akurat 1.45mm sareng tungtung bolong magnét.Kadua tungtung tiasa dianggo.Tungtung bolong ogé ngarojong pungsi zum tur ngamungkinkeun input dina kotak téks, duanana dipaké mulus tur sénsitip.

    2、【Desain Ramah-Pamaké】: Pen Stylus Ieu karasaeun sapertos pulpén tradisional nyata sareng langsing sareng hampang.Anggo pulpén ieu pikeun iPad ngagambar, nyerat atanapi nyandak catetan langsung dina iPad / iPad Pro / iPad Mini / iPad Air / iPhone, Samsung, Smart Phone, Tablet atanapi alat layar rampa anu sanés ngan ukur pencét tombol sakali (Lampu biru hurung) .drivers atawa setélan Bluetooth NOT DIPERLUKAN.

    3、【Seueur Dipaké】 Pensil stylus iPad ieu cocog pikeun nyieun catetan, ngagambar jeung desain dina alat éléktronik.Diuji dina iPhone iPad Pro Smart-Telepon Tablet jeung sagala layar rampa capacitance, sadayana jalan hébat!Alternatif anu hadé pikeun Apple Pencil pikeun seniman, wartawan, insinyur, guru sareng murid, pamaén kaulinan sareng sajabana.

    4、【Kahirupan Batré Awét】 Kalayan port ngecas USB sareng batré anu diwangun, ngan ukur 1-1.5 jam ngecas, 8-10 jam pamakean.Kalayan pungsi hemat daya anu cerdas, pulpén otomatis mareuman kakuatan unggal 30 menit pikeun ngajaga umur batre.

  • Stylus Pens pikeun Layar Toél, Universal Fine Point Stylus pikeun iPad, iPhone, Samsung, Ios / Android Smart Phone sarta Tablet lianna, Stylus Aktif Stylist Pen Pensil pikeun Nulis Precise / Gambar

    Stylus Pens pikeun Layar Toél, Universal Fine Point Stylus pikeun iPad, iPhone, Samsung, Ios / Android Smart Phone sarta Tablet lianna, Stylus Aktif Stylist Pen Pensil pikeun Nulis Precise / Gambar

    1、【DESIGN 2-IN-1 Alus】 Stylus hideung ieu pikeun layar rampa kalayan desain hiji tombol, gampang pikeun operasi naon waé.Ramping sareng hampang, masihan anjeun rarasaan pulpén anu nyata.touch lemes, stylish tur profésional.▲ Upami telepon atanapi tablet anjeun kantos dianggo sareng Apple Pencil ngalangkungan sambungan Bluetooth anu nyegah stylus pen anu sanés tiasa dianggo sareng layar rampa, mangga hilap Apple Pencil dina Bluetooth sareng mareuman Bluetooth.

    2、【JELASÉ】Stylus tablet kami sacara universal dianggo dina kalolobaan alat layar toél kapasitif, kalebet Apple iPad 8th/5th Generation, iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4, iPhone, Samsung, Android, sareng tablet anu pang populerna sareng telepon sélulér.⚠ CATETAN: Stylus pulpén henteu cocog sareng Sistem Microsoft Windows.

    3、【HIGH Sensitif & PRESISE】 Ieu stylus tip rupa kalawan 1.5mm tambaga akurat tungtung tip titik rupa.Ieu ensures kinerja gawé leuwih akurat tur sénsitip sarta kontrol unggul ngalawan layar.Teu kedah ngagentos ujung pensil sapertos pulpén apel.Tungtung bolong magnét mangrupikeun cadangan darurat anu cocog pikeun pareum.Disarankeun make film pikeun ngajaga layar alat éléktronik Anjeun.

    4、【MUDAH DIGUNAKAN & LAMA SIAGA】 Anjeun tiasa nganggo stylus iPad ieu tanpa sambungan Bluetooth.Ngan ngabongkar bungkusan, hurungkeun pulpén digital, sareng mimitian nyiptakeun.Kalayan port muatan USB sareng batré anu diwangun nyayogikeun 30 jam pamakean aktip saatos 80-100 menit ngecas pinuh.Multi-cara ngecas dina carjer témbok, bank kakuatan, jeung komputer.Kalayan fungsi hemat daya anu cerdas, 30 menit pareum otomatis pikeun kaamanan.

  • K811 1.5mm tambaga nib aktip stylus kalam pikeun ipad tablet

    K811 1.5mm tambaga nib aktip stylus kalam pikeun ipad tablet

    Stylus anu murah sareng serbaguna pikeun alat Android sareng ios

    Desain patén universal stylus layar rampa pen kalayan logo
    cocog pikeun Apple ipad layar toél / Android / handphone

    Sistim rojongan Android, Apple i telepon tur Tablet PC;
    1 Bahan: alloy aluminium
    2. Fitur: Klip
    3.Waktos ngecas: 60-80 menit
    4.Working waktos: 15 jam
    5.Intelligent hemat daya: kakuatan otomatis pareum dina 5minutes.Waktu sayaga: 60 poé
    6.Ngecas panganteur: Micro USB
    7. OEM / ODM: LOGO & PAKET / WARNA

    Stylus bakal ngajaga layar anjeun bébas tina sidik ramo, henteu nyésakeun tanda smudge tina ramo anjeun, stylus moal ngagores layar anjeun sareng gaduh titik toél anu langkung saé tibatan ujung ramo anjeun masihan akurasi anu langkung saé pikeun titik rampa anu alit sapertos konci dina kibor.

  • K825 2in1 Stylus Pen, tiasa dianggo tanpa ngecas

    K825 2in1 Stylus Pen, tiasa dianggo tanpa ngecas

    Stylus pangsaéna pikeun sakola sareng panggunaan pribadi

    Cocog sareng ios & Android layar rampa Tablet PC gambar jeung nulis rechargeable stylus pen

    Sistim rojongan Android, Apple i telepon tur Tablet PC;
    1.Fungsi: lukisan, tulisan, catetan, touch
    2.Material: alloy Aluminium (pure tambaga kalam tip, kalam tip jeung pilem pelindung teu menyakiti layar)
    3.Waktos ngecas: 60-80 menit
    4.Working waktos: 8-10 jam
    5.jarak éféktif: 1.5mm ti kalam
    hemat daya 6.ntelligent: kakuatan otomatis pareum dina 30 menit
    waktos 7.tandby: 30 poé
    panganteur 8.harging: MicroUSB
    9. OEM / ODM: LOGO & PAKET / WARNA

    Panyekel stylus klip mawa ieu dirancang pikeun genah pamungkas anjeun.Gampang dipasang dina wadah tablet anjeun, ngajaga stylus anjeun dina jangkauan anu gampang.Penampilan sleek na bakal cocog sareng kalolobaan kasus tablet.Desain anu basajan, pamakéan anu praktis, sarta méré Anjeun pangalaman pikaresepeun.

  • Stylus Universal Pikeun Ios Sareng Android

    Stylus Universal Pikeun Ios Sareng Android

    Stylus pen kalayan fungsi adsorption magnét

    Pikeun Apple Pencil 2 sareng Nyapasangkeun Nirkabel sareng Ngecas pikeun iPad Pensil Korma Panolakan Dengdekkeun Pen pikeun iPad

    Sistim rojongan Android, Apple i telepon tur Tablet PC;
    1.Material: alloy Aluminium
    2.Feature: Magnetic napel / Toél Pindah
    3.Waktos ngecas: 60-80 menit
    4.Working waktos: 15 jam
    5.Intelligent hemat daya: kakuatan otomatis pareum dina 5minutes
    6. Waktu sayaga: 60 poé
    panganteur 7.harging: USB-C
    8. OEM / ODM: LOGO & PAKET / WARNA

    Targus Stylus & Pen cocog sareng sadaya tablet layar toél kapasitif sareng smartphone kalebet Apple sareng Android.

  • Luhur Fluency Lukisan Nulis Catetan Anggo Universal Tablet Toel Layar Stylus Pen Pikeun Ipad

    Luhur Fluency Lukisan Nulis Catetan Anggo Universal Tablet Toel Layar Stylus Pen Pikeun Ipad

    【Pén Aktif Precise】 -Teu aya istirahat, Teu aya lag, Teu aya skipping, Teu aya goresan!

    【Kompatibilitas lega】 Cocog sareng kalolobaan alat layar toél kapasitif, kalebet iPad, iPad Pro/Mini/Air, iPhone12/11/X/XR/XS/8/7/6/6/Plus, Samsung, telepon Android sareng tablet anu pang populerna. .

    【Long Standby & Power Saving】- Stylus bakal otomatis pareum saatos 5 menit teu aktip pikeun ngahemat daya.

    【Smart Touch Diaktipkeun】 - Tanpa Bluetooth atanapi APLIKASI anu diperyogikeun, cukup toél saklar cap luhur ON (Lampu biru hurung)